Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O a Togafitiga vevela o Metala

O le togafitiga o le vevela uʻamea o se tasi lea o faiga taua i le gaosiga o masini.Pe a faʻatusatusa i isi gaioiga faʻagasologa, o togafitiga vevela e masani lava e le suia le foliga ma le aofaʻi o vailaʻau faʻapipiʻi o le mea faigaluega, ae suia le microstructure i totonu o le mea faigaluega poʻo le vailaʻau vailaʻau o le mea faigaluega.Ina ia ausia le faʻamoemoe o le tuʻuina atu poʻo le faʻaleleia o le faʻatinoga o le mea faigaluega.

O le faagasologa o le vevela e masani ona aofia ai faiga e tolu, faʻamafanafanaina, faʻasaoina o le vevela, ma le malulu.O nisi taimi e naʻo le lua faiga, faʻamafanafana ma faʻamafanafana.O nei faiga e feso'ota'i ma e le mafai ona fa'alavelaveina.

O le vevela vevela o se tasi lea o vaega taua o le faagasologa o le faʻaogaina o le vevela.O le filifilia ma le puleaina o le vevela vevela o mataupu autu ia e faʻamautinoa ai le lelei o togafitiga vevela.

O le malulu o se laasaga taua foi i le faagasologa o togafitiga vevela.O le auala malulu e eseese i faiga eseese, aemaise lava le puleaina o le tau malulu.


Taimi meli: Sep-09-2022